چگونه عفونت تاول را در خانه درمان کنیم؟
حتما برای شما هم پیش آمده است که پاهایتان به دلیل پوشیدن کفش های نامناسب یا کار با ابزارهای مختلف به مدت طولانی، اصطکاکی روی پوستتان ایجاد کرده و ایجاد تاول را در پی داشته است. تاول ها حباب های پر از مایعی بوده که در اثر ساییدگی و اصطکاک، سوختگی، سرما، قرار گرفتن در معرض برخی مواد شیمیایی و یا حتی برخی داروها روی لایه ی نهایی پوست به وجود می آیند. در صورتی که تاول عفونت کرده و ترشحات داخلی آن سبز یا زرد رنگ شود، باید سریعا نسبت به درمان آن اقدام شود. بیشتر تاول ها را می توان به راحتی در خانه درمان کرد. اما در برخی موارد حاد، حتما باید به پزشک مراجعه کنید.
فن تریکس در ادامه شما را با روش های درمان تاول ها آشنا می کند.
همچنین برای درمان خانگی تاول ناشی از سوختگی لینک زیر از وب سایت فن تریکس را مطالعه کنید.
>>> درمان تاول ناشی از سوختگی <<<
درمان تاول عفونی
1- ابتدا تشخیص دهید که تاول را می توان تخلیه کرد یا نه.
تاول هایی که سرباز نکرده اند را نباید تخلیه کرد. زیرا باعث عفونت شده و شرایط حادی را برای زخم به وجود می آورند. بنابراین در مراقبت کردن از نوع زخم ها دقت کافی را داشته باشید. تاول هایی که در نقاطی مانند مفاصل به وجود می آیند را باید تخلیه کنید. تخلیه ی تاول، فشار وارده به آن را کم کرده و درد را نیز کاهش می دهد. فقط دقت داشته باشید که مراقبت های ویژه یعنی بانداژ و تمیز نگه داشتن زخم بعد از تخلیه لازم است.
2- قبل از تخلیه تاول، حتما دست هایتان را با آب و صابون بشویید.
با پنبه ای آغشته به الکل اطراف تاول را تمیز کنید. سپس سوزنی را روی حرارت یا با الکل ضد عفونی کنید.
3- حال با ایجاد چند سوراخ روی تاول آن را تخلیه و با گاز استریل محتویات داخل آن را جمع کنید.
بعد از تخلیه، زخم را با آب و صابون، هیدروژن پروکساید یا آب نمک بشویید. برای شستن زخم به هیچ وجه از الکل استفاده نکنید. زیرا باعث تحریک زخم می شود.
4- هرگز پوست تاول تخلیه شده را نکنید.
اجازه دهید پوست زخم تا جای ممکن روی محل بماند. برای مراقبت از این نوع زخم ها، روی آن پماد آنتی بیوتیک بزنید.
5- تاول را پانسمان کنید.
زخم تاول را با بانداژ یا گاز استریل پوشش داده و هر روز آن را عوض کنید. این کار سرعت روند بهبودی تاول را افزایش می دهد.
– همیشه قبل و بعد از عوض کردن پانسمان دست هایتان را بشویید.
– قبل از حمام نیز بانداژ را باز کرده و با آب دوش آن را تمیز کنید. سپس محل تاول را کاملا خشک کرده و مجددا زخم را پانسمان کنید.
درمان خانگی عفونت ناشی از تاول
برای درمان عفونت ناشی از تاول از روش های درمان خانگی زیر استفاده کنید:
1- خمیر سیر بمالید.
یک عدد سیر را له کرده تا به خمیر تبدیل شود. برای این که راحت تر از خمیر استفاده کنید، آن را با چند قطره روغن رقیق کرده و روی زخم بمالید. سیر نوعی آنتی بیوتیک طبیعی بوده که باکتری ها و ویروس هایی که باعث عفونت شده را از بین می برد.
2- از ژل آلوورا استفاده کنید.
آلوورا حاوی مواد ضد التهابی و انتی بیوتیکی طبیعی بوده که نه تنها زخم را مرطوب می کند، بلکه به درمان عفونت ناشی از تاول نیز کمک خواهد کرد.
3- از روغن درخت چای استفاده کنید.
برای این کار حتما روغن درخت چای خالص و اصل را تهیه کنید. مقداری از آن را روی پنبه ای چکانده و روی محل زخم بکشید. روغن درخت چای با خواص آنتی میکروبی، آنتی باکتریال و ضد التهابی که دارد، به روند بهبودی زخم کمک می کند.
4- از زعتر یا مرزنگوش استفاده کنید.
¼ قاشق چایخوری زعتر یا مرزنگوش را در ½ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید. گیاه را کاملا در آب بخیسانید (تا جایی که متورم شود). بعد از این که محلول خنک شد، آن را مستقیما روی تاول بزنید. هم گیاه زعتر و هم مرزنگوش از قدیم برای درمان عفونت استفاده می شده اند.
– گیاه خرگوشک و بومادران نیز گیاهانی آنتی بیوتیک و ضد التهابی هستند. هرکدام که در دسترس بود را پودر کرده و با روغن کرچک مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را مستقیما روی زخم بمالید.
برای اطلاع از درمان خانگی غفونت ناشی از تتو کردن، می توانید لینک زیر از وب سایت فن تریکس را مطالعه کنید.
* وارد بحث شوید و دیدگاه هایتان را به اشتراک بگذارید.
* پس از تایید دیدگاه، ارسال پاسخ توسط دیگران، و یا ثبت دیدگاه جدید توسط سایر کاربران در مطالب مورد علاقه خود، ایمیل اطلاع رسانی دریافت کنید.
* با دریافت لایک از سایر کاربران دیدگاه خود را به جایگاه های بالاتر برسانید.
* با ثبت دیدگاه سازنده و مفید، نظر نویسنده مطلب را جهت پین کردن دیدگاهتان جلب کنید.
* تنها با آموزش و یادگیری می توان آینده را ساخت. پس اگر مطلب یا دیدگاه مفیدی در رابطه با این مقاله دارید، حتما در قسمت دیدگاه ها با دوستان خود در میان بگذارید.