از آنجایی که در پروتز گونه یا صورت، مواد با استفاده از سوزن هایی به زیر پوست تزریق می شود، نوعی عمل زیبایی محسوب شده، لذا ریسک ابتلا به عفونت در آن بسیار بالاست. عفونت ممکن است یک یا دو روز و حتی در عرض یک یا چند هفته بعد از انجام عمل به وجود آید.
قبل از انجام بوتاکس و پروتز صورت بهتر است آمادگی های لازم را داشته باشید. برای اطلاع از آمادگی های قبل از بوتاکس به لینک زیر از وب سایت فن تریکس مراجعه کنید.
>>> آمادگی های قبل از بوتاکس <<<
علائم عفونت بعد از عمل پروتز را بشناسید.
– درد و حساسیت به لمس کردن به همراه پوست گرم و متورم در محلی که ترزیق انجام شده است، نشانه های عفونت است.
حتماً صورت را چک کرده که آیا نقطه ای متفاوت از دیگر نقاط صورت وجود دارد یا نه. همچنین نقاط عفونی به صورت آبسه یا برآمدگی های پر از چرک یا پوسته پوسته هم دیده می شود. علاوه بر این، عفونت را می توان با تب و یا قرمزی هم شناسایی کرد.
در صورتی که نشانه های عفونت را در خود دیدید، از هرگونه اقدام خودسرانه بپرهیزید و فوراً به پزشک مراجعه کنید.
درمان عفونت پروتز صورت چگونه انجام می شود؟
1- اگر عفونت بلافاصله بعد از تزریق به وجود آمده باشد، برایتان آنتی بیوتیک تجویز شده که معمولاً تا 6 هفته باید مصرف شود.
آنتی بیوتیک هایی که برای این منظور تجویز می شوند، خاصیت ضد التهابی دارند؛ بنابراین التهاب و ورم صورت را نیز از بین می برند.
2- هیالورونیداز
این دارو در کنار آنتی بیوتیک تجویز شده و به تخلیه ژل هیالورونیک اسیدی که ممکن است در ناحیه عفونی محبوس شده باشد، کمک می کند.
3- تزریق آنتی بیوتیک روی قسمت عفونی صورت
برای عفونت های شدید و جدی، آنتی بیوتیک مستقیماً روی قسمت عفونی تزریق می شود. این عمل معمولاً سه بار صورت می گیرد. بین تزریق اول و دوم یک هفته و بین تزریق دوم و سوم دو هفته فاصله است.
4- ژل را تخلیه کنید.
تخلیه ی ژل به خصوص در نقاط عفونی به پاک کردن و تمیز کردن منافذ پوستی کمک کرده و باعث بهبودی زودتر می شود. این عمل حتماً باید در مطب پزشک انجام شود.
پیشگیری از عفونت بعد از عمل پروتز:
1- قبل از انجام تزریق و پروتز صورت آنتی بیوتیک مصرف کنید.
شروع درمان عفونت های بالقوه قبل از تزریق یکی از ساده ترین راه ها برای جلوگیری از بروز عفونت است. این گونه، از عفونت هایی که ممکن است بعداً رخ دهد نیز جلوگیری می کنید.
– البته بهتر است قبل از تزریق، در مورد شروع مصرف آنتی بیوتیک با پزشک مشورت کنید.
2- اگر مشکلات پوستی دارید، از انجام عمل پروتز صورت خودداری کنید.
مشکلات پوستی خطر بروز عفونت بعد از تزریق را تا چندین برابر افزایش می دهد. اگر قبلاً به هر دلیلی عفونت های پوستی داشتید، از انجام این عمل جداً خودداری کنید. افرادی که درماتیت، جوش های چرکی، کهیر، راش یا ضایعه ی پوستی دارند یا داشته اند نیز نباید عمل پروتز را انجام دهند.
حتی پروتز صورت برای افرادی که عفونت در بینی یا دهان دارند مانند سینوزیت، بیماری پریودنتال، عفونت های گلو یا دندان های آبسه ممنوع است.
درمان زخم ها بعد از عمل پروتز:
1- اگر نقاط عفونت کرده روی صورت سر باز کردند، باید آن ها را مانند یک زخم درمان کنید.
برای جلوگیری از ورود باکتری های بیشتر به داخل زخم، هر روز محل را با آب گرم شسته تا آلودگی ها از روی زخم از بین رفته و زودتر درمان شود.
– اگر پزشک اجازه داد، می توانید از شوینده ی ملایم یا صابون آنتی باکتریال نیز استفاده کنید.
2- برای اینکه زخم مرطوب بماند لایه ی بسیار نازک وازلین روی آن بزنید.
این کار باعث بهبود درمان، کاهش پوسته پوسته شدن و اسکار می شود. می توانید این کار را با استفاده از پنبه یا گوش پاک کن انجام دهید.
3- محل را با گاز استریل پوشش دهید.
اگر زخم بزرگ و باز است، حتماً آن را بپوشانید و زمانی که شروع به بهبودی و درمان کرد آن را بردارید. توصیه می کنیم در مورد پوشش زخم نیز با پزشک مشورت کنید.
در پایان با مطالعه مقاله زیر در وب سایت فن تریکس با روش های طبیعی پروتز کردن لب ها آشنا شوید.
>>> روش های طبیعی پروتز لب <<<
* وارد بحث شوید و دیدگاه هایتان را به اشتراک بگذارید.
* پس از تایید دیدگاه، ارسال پاسخ توسط دیگران، و یا ثبت دیدگاه جدید توسط سایر کاربران در مطالب مورد علاقه خود، ایمیل اطلاع رسانی دریافت کنید.
* با دریافت لایک از سایر کاربران دیدگاه خود را به جایگاه های بالاتر برسانید.
* با ثبت دیدگاه سازنده و مفید، نظر نویسنده مطلب را جهت پین کردن دیدگاهتان جلب کنید.
* تنها با آموزش و یادگیری می توان آینده را ساخت. پس اگر مطلب یا دیدگاه مفیدی در رابطه با این مقاله دارید، حتما در قسمت دیدگاه ها با دوستان خود در میان بگذارید.