تغذیهسلامت

درمان خانگی نقرس و سنگ کلیه با افزایش pH و قلیایی کردن ادرار

چرا و چگونه با افزایش pH ادرار، آن را قلیایی کرده و ادرار اسیدی را کاهش دهیم؟

ادرار انسان می تواند اطلاعات بسیار زیادی را در مورد سلامتی بدن او بدهد. میزان pH ادرار میزان اسیدی بودن آن را مشخص می کند. هر چه pH پایین تر باشد ادرار اسیدی تر بوده و بالعکس هر چه pH بالاتر باشد ادرار قلیایی تر است. pH پایین ادرار می تواند منجر به بیماری هایی از جمله نقرس و سنگ کلیه شود و اساساً کسانی که به این بیماری ها مبتلا هستند ادرار اسیدی با pH پایین دارند. بنابراین افزایش pH ادرار برای این بیماران و به طور کلی برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری ها بسیار اهمیت دارد. خوشبختانه انجام این کار با رعایت رژیم غذایی مناسب به راحتی ممکن است.


همچنین با مراجعه به لینک زیر می توانید با نحوه کنترل PH واژن برا جلوگیری از عفونت واژن آشنا شوید.

چگونه PH واژن را برای جلوگیری از عفونت واژن متعادل نگه داریم؟


قبل از هر چیز لازم است بدانید که اگر مشکلات زیر را دارید، باید تست ادرار بدهید تا میزان پی اچ و اسیدی بودن آن مشخص شود.

1- درد شکم، درد پهلو و زیر دنده ها، بیش از حد معمول کم یا زیاد بودن ادرار، درد یا سوزش هنگام ادرار، تیره بودن ادرار و بد بو بودن آن، از نشانه های اسیدی بودن ادرار است.

2- همانطور که گفته شد اگر سنگ کلیه دارید، بدانید که باید pH ادرار را افزایش داده و آن را قلیایی کنید. برخی از انواع سنگ کلیه در صورت وجود بیش از حد اسید و سایر ترکیبات در بدن، بوجود می آیند. در واقع اکسید آلومینیوم (افزایش pH) می تواند به تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

1 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

3- در مورد نقرس هم همینطور. اگر نقرس دارید نیز باید ادرارتان را قلیایی کنید. وجود اسید اوریک بیش از حد در بدن موجب نقرس شده و درد شدید، قرمزی و تورم در مفاصل کوچک بدن و انگشت شست پا را ایجاد می کند. اگر دچار نقرس هستید، باید سعی کنید با افزایش pH ادرار میزان اسید اوریک بدن را کاهش دهید.

2 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

نکته: برای تست میزان PH بدنتان می توانید کیت های مربوط به آن را از داروخانه تهیه کرده و طبق دستورالعمل درج شده روی آن، ادرارتان را تست کنید. PH مناسب برای از بین بردن سنگ کلیه و نقرس در حدود 7 می باشد.

افزایش PH ادرار با روش های طبیعی و خانگی:

1- میوه فراوان بخورید. برای افزایش pH ادرار و قلیایی کردن آن باید میوه و سبزیجات تازه بسیار زیادی بخورید.

بیشتر میوه ها قلیایی هستند، اما بهترین گزینه ها عبارت اند از:

– تمشک سیاه و قرمز، توت فرنگی و بلوبری.
– شلیل، خرمالو، هلو، گلابی، سیب و زردآلو.
– نارنگی، لیمو و پرتقال.
– پاپایا، هندوانه، آناناس، موز، گرمک و طالبی.
– انگور، کشمش و گیلاس.
– آووکادو و زیتون سبز.

3 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

2- مصرف سبزیجات را نیز باید بسیار افزایش دهید. سعی کنید سبزیجات تازه را به هر وعده غذایی اضافه کنید. مقدار پروتئین گیاهی را نیز افزایش داده و میزان گوشت را برای کمک به افزایش pH ادرار خود کاهش دهید.

برخی از این سبزیجات که تاثیر به سزایی در بهبود شرایطتان دارند عبارت اند از:

– مارچوبه، کرفس، و زیره سبز.
– پیاز، اندینو یا کاسنی فرنگی و کلم قمری.
– کولارد سبز، برگ خردل و کلم کالی (کلم برگ).
– کدو تنبل، حلوایی و کدو سبز.
– بادنجان، فلفل دلمه ای و چغندر.
– شقاقل یا هویج وحشی، سیب زمینی شیرین و سیب زمینی تنوری.
– کلم بروکلی، کلم پیچ و بامیه.

4 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

3- پروتئین لازم را به جای گوشت، از لوبیا و نخود دریافت کنید. با این کار هم موجب افزایش pH ادرار شده و هم پروتئین مورد نیاز بدن خود را فراهم کرده اید. عدس نیز یک قلیا کننده خوب و جایگزینی سالم برای گوشت است.

5 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

4- از دانه ها و و مغزیجات به عنوان میان وعده استفاده کنید. یک مشت آجیل که شامل دانه ها و مغزیجات باشد، میان وعده ای بسیار عالی برای کل روز است. به علاوه محدود کردن مصرف گوشت یکی از بهترین راه ها برای دریافت چربی های سالم است. به خصوص مغزیجاتی که قلیا کننده هستند تاثیر بیشتری دارند. مانند شاه‌ بلوط، تخم کدو و بادام هندی.

– بادام، کنجد و تخمه ی آفتاب گردان نیز pH ادرار را افزایش داده و آن را قلیایی می کنند. اما نه به اندازه ی سه مورد گفته شده.

6 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

5- از ادویه و گیاهان قلیایی کننده به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید و به جای آشپزی معمولی با نمک از فلفل سیاه، زنجبیل، جعفری، سیر، ریحان، گشنیز، برگ بو، فلفل کاین، سویا، سس و دارچین استفاده کنید.

7 افزایش ph ادرار و درمان نقرس و سنگ کلیه

6- مصرف غذاهای اسیدی را کاهش دهید. درحالی که غذاهای قلیایی می خورید باید مصرف هرچیزی که اسید را در ادرارتان افزایش می دهد، به حداقل برسانید. گوشت قرمز، گوشت پرندگان، تخم مرغ، ماهی و لبنیات از مهمترین غذاهای اسیدی می باشند.

7- به هیچ وجه نوشیدنی های الکلی مصرف نکنید. الکل ادرار را بسیار اسیدی می کند. چای زنجبیل، آب آناناس و گریپ فروت که pH ادرار را پایین می آورند، جایگزین مناسبی برای نوشیدنی های الکلی هستند.

در پایان برای اطلاع بیشتر در مورد PH پوست و نحوه متعادل کردن آن به لینک زیر از وب سایت فن تریکس مراجعه کنید.

PH پوست صورت چیست و چگونه باید آن را متعادل نگه داریم؟

🌟5-4-3-2-1🌟 به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

hashie-fantricks دیدگاه نامه فن تریکس (کلیک کنید)

* وارد بحث شوید و دیدگاه هایتان را به اشتراک بگذارید.
* پس از تایید دیدگاه، ارسال پاسخ توسط دیگران، و یا ثبت دیدگاه جدید توسط سایر کاربران در مطالب مورد علاقه خود، ایمیل اطلاع رسانی دریافت کنید.
* با دریافت لایک از سایر کاربران دیدگاه خود را به جایگاه های بالاتر برسانید.
* با ثبت دیدگاه سازنده و مفید، نظر نویسنده مطلب را جهت پین کردن دیدگاهتان جلب کنید.
* تنها با آموزش و یادگیری می توان آینده را ساخت. پس اگر مطلب یا دیدگاه مفیدی در رابطه با این مقاله دارید، حتما در قسمت دیدگاه ها با دوستان خود در میان بگذارید.

hashie-fantricks-2 سلب مسئولیت! مقالات مربوط به بخش سلامتی، پزشکی، زیبایی، روانشناسی، تناسب اندام و ... تنها برای آموزش و افزایش اطلاعات کاربران فارسی زبان گرد آوری شده و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند و مسئولیت صحت توصیه های نقل شده در مطالب بر عهده تیم فن تریکس نمی باشد. اطلاعات بیشتر hashie-fantricks-2
منبع
wikihow




دیدگاه ها

اشتراک در اطلاعیه دیدگاه ها (کلیک کنید)
اطلاع از
guest
آدرس ایمیل شما نزد ما محفوظ بوده و منتشر نخواهد شد.
زنگوله را بزنید تا از تایید دیدگاه خود مطلع شوید.
0 دیدگاه
بازخوردهای درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا